Jedino gastro-natjecanje na kojem amateri mogu pobijediti profesionalce!!!!

OSVOJI VRIJEDNE NAGRADE i ZLATNI ĆEVAP - JEDINU NAGRADU HRVATSKOG KULINARSTA KOJA JE POSTALA LEGENDA!

PRVENSTVO HRVATSKE U ROŠTILJANJU

Jedino gastro natjecanje na kojem amateri mogu pobijediti profesionalce!!!!

OSVOJI VRIJEDNE NAGRADE i ZLATNI ĆEVAP - JEDINU NAGRADU HRVATSKOG KULINARSTVA KOJA JE POSTALA LEGENDA!

DATUMI NATJECANJA:

8.5. Osijek (Tvrđa) od 12 h uz Grupu Vigor
21.5. Zadar (Riva) od 12 h uz Grupu Synthetica
28.5. Umag (Nova obala) od 12 h uz Dinu Jelusića & Mad dogs
4.6. Jastrebarsko (Perivoj) od 12 h uz mažoretkinje i tamburaše Fini dečki te grupu Opća opasnost
18.6. Zagreb (Bundek - subota) od 12 h uz Klapu Kampanel i Mladana Kosa

19.6. Zagreb finale (Jarun-nedjelja) od 12 h uz grupu Vigor i Ivana Zaka

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec

Jubilarno peto izdanje Zlatnog ćevapa u nedjelju je na finalu donijelo veliku novinu. Iznenađenje je stiglo u obliku kiše koja je od ranog jutra uporno padala čime su timovi koji su samo za tu priliku stigle u Zagreb iz svih dijelova Hrvatske po prvi puta od kada se natjecanje održava svoje umijeće u pripremi delicija sa žara morale pokazati u drugačijim uvjetima od onih na koje su navikli. Usprkos vremenu koje nikome nije išlo na ruku, na Jarunu je cijeli dan bilo veselo i vrlo živo, a sivi oblaci napokon su se razišli kad je na pozornicu stupila popularna grupa Vigor.

Entuzijazma nije nedostajalo među timovima Kumovi i prijatelji Franje Krčana iz Harmice, Valopovački kotlić Željka Turalije, Roštilj u srcu Zorane Turković iz Umaga, Matica umirovljenika grada Jastrebarskog Kate Lončar, Veseli Istrijani Vladimira Pantovića iz Poreča (finalista TV showa Tri, dva, jedan, kuhaj!) te Gušti Zagore Ivice Leke-Šege iz Kaštela, jednako kao i među posjetiteljima. Pravim ljubiteljima roštilja pokazali su se i glumica Ana Vilenica koja je na Jarun stigla zajedno sa sinom Dujmom direktno s mora, glumica i pjevačica Sementa Rajhard te blueser i bivši član Daleke obale Boris Hrepić Hrepa. Oni su uživali u VIP corneru za koji su delicije sa žara pripremali članovi gastro suda akademik kulinarstva Branko Ognjenović, Dario Lide i Marko Lucić.

Kaštelani su zajedno s voditeljicom Martinom Validžić najviše zabavljali prisutne budući da su došli s autobusom punim navijača, a da im se dugi put itekako isplatio pokazalo je proglašenje u 18 sati kada im je uručena i nagrada Zlatni ćevap. Oni su za samo 2 boda bili bolji od drugoplasiranih Veselih Istrijana Vladimira Pantovića.

karlovackodaciapresidentlogo iskonfridrihgrillozajamnicakiskokotanyikuharpermetalvina beljezvijezdapik