Jedino gastro-natjecanje na kojem amateri mogu pobijediti profesionalce!!!!

OSVOJI VRIJEDNE NAGRADE i ZLATNI ĆEVAP - JEDINU NAGRADU HRVATSKOG KULINARSTA KOJA JE POSTALA LEGENDA!

Nakon što je osam tjedana putovao Lijepom našom u potrazi za najboljim domaćim roštilj majstorima Zlatni ćevap napokon je stigao u ruke svojim novim vlasnicima, ekipi Valpovački kotlić Željka Turalije. Upravo oni u nedjelju su u finalu 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec koje je održano na zagrebačkom Bundeku bili za samo jedan bod bolji od drugoplasiranih Školaraca Damira Folnegovića Blaža, Zlatana Zuhrića Zuhre, Mladena Horvata i samozatajnog Ante što je Slavoncima donijelo prvo osvajanje popularnog kulinarskog natjecanja.

A tko je u tome najbolji saznat ćemo ovu nedjelju, 28. lipnja na jezeru Bundek na kojem će se od 14 sati održati finale 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Timu koji osvoji najviše bodova u kategorijama ćevapčići, ražnjići, vratina, junetina i pljeskavica bit će uručen Zlatni ćevap, a za ovu jedinstvenu kulinarsku nagradu borit će se 10 ekipa iz svih krajeva Hrvatske, najuspješniji s kvalifikacijskih natjecanja koja su se protekla 2 mjeseca održala diljem Lijepe naše.

Nakon Križevaca, Umaga, Zagreba, Zadra, Kastva, Osijeka i Knina 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec stiže po prvi puta na jezero Orah. Na popularnom izletištu u Orahovici u nedjelju 21. lipnja u sklopu službenog početak turističke sezone posjetitelji će moći vidjeti kulinarski sraz timova Udruga P.A.U.K. Mirka Kufnera iz Orahovice, Planinarsko društvo Orahovica Zorana Božića, Branitelji Orahovica Miroslava Milovukovića, UHBLL-PTSP-VPŽ 2 Stjepana Kaltenbahera također iz Orahovice te osječke dečke Kod JavoraDenisa Šoštarića i Esekerski ćevap Ante Dozana.

Osijek će ipak imati svoje finaliste u ovogodišnjoj završnici 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Čast grad poznatog po strastvenim gurmanima u posljednjem je trenutku obranio Ante Dozan i njegov tim Esekerski ćevap, budući da je na njihovom terenu prije 3 tjedna slavio Valpovački kotlić Željka Turalije. Naime, oni su jučer stigli u Orahovicu kao rezervni tim umjesto Virovitičana 1234 Zlatna bula koji su u posljednji tren otkazali nastup.

Proslavu Dana grada u Kninu obilježila je vruća, ali programom bogata subota. Temperatura koja se stalno vrtila oko 30 stupnjeva nije spriječila brojne građane i njihove goste da uživaju u raznovrsnim događanjima, niti je smetala lokalnim ekipama koje su se natjecale na izlučnom natjecanju 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. U ugodnoj hladovini parka preko puta Gradske skupštine oni su do kasnih poslijepodnevnih sati pripremali ćevapčiće, ražnjiće, pljeskavice, vratinu i junetinu za gastro sud, dok su se okupljeni posjetitelji gostili gotovim PIK Vrbovec delicijama sa žara uz Kisko salate, ledeno hladno Osječko 1664. Pivo te gemište od Belje graševine i Jamnice.

karlovackodaciapresidentlogo iskonfridrihgrillozajamnicakiskokotanyikuharpermetalvina beljezvijezdapik